• WIJ MAKEN ER GEEN POTJE VAN

  Maar wel lekker natuurlijke BOON maaltijden en wereldse BOON ballen & burgers. Vol goede voedingsstoffen en binnen 10 minuten op tafel.
  De lekkerste BOON van Nederland staat vanaf nu lekker koel te wezen in het versschap van Jumbo Supermarkten.


  BOON CHILI BURGERS
  Onze BOON Chili Burgers zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze burgers bedekken met gepofte quinoa zaden krijgen ze een lekkere bite.


  BOON FALAFEL BURGERS
  Onze falafelburgers zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze burgers bedekken met gepofte quinoazaden zijn ze lekker natuurlijk en krijgen ze die lekkere bite.


  BOON CHILI BALLEN
  Onze chili sin carne ballen zijn 100% plantaardig. Echte chilipeper en verse groenten geven ze een wereldse smaak. Het mag dan ook geen geheim zijn dat ze vegan, voedzamer en lekkerder zijn dan het origineel.


  BOON FALAFEL BALLEN
  Onze BOON Falafel Ballen zijn 100% plantaardig. Verse kruiden en specerijen geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze ballen verrijken met groenten zijn ze lekker natuurlijk en krijgen ze die lekkere bite.


  BOON BURRITO SCHOTEL
  Onze bruine & kidney bonen voelen zich helemaal thuis in de Mexicaanse keuken. In een burrito met verse tomaten, paprika, koriander, chilipeper, komijn voor een wereldse smaak.


  BOON CHILI SCHOTEL
  Onze bruine bonen zijn in een chili sin carne helemaal in hun element. Met verse tomaten, mais, Spaanse peper, paprika en komijn voor een wereldse smaak.


  BOON MINI MIX
  BOON MINI MIX is 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven deze vegan snacks een waanzinnige smaak. En omdat ze lekker mini zijn passen ze perfect op de gourmet en op de BBQ.


  BOON BAPAO CHILI
  Onze bapao chili is 100% plantaardig. En omdat we onze bapao’s maken op basis van groentedeeg en vullen met verse groenten, specerijen en bonen zijn ze natuurlijk lekker natuurlijk.


  BOON BAPAO KETJAP
  Onze bapao ketjap is 100% plantaardig. En omdat we onze bapao’s maken op basis van groentedeeg en vullen met verse groenten, specerijen en bonen zijn ze natuurlijk lekker natuurlijk.


  BOON BAPAO SATE
  Onze bapao sate is 100% plantaardig. En omdat we onze bapao’s maken op basis van groentedeeg en vullen met verse groenten, specerijen en bonen zijn ze natuurlijk lekker natuurlijk.


  BOON NUGGETS CHILI
  Onze boon nuggets zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze nuggets bedekken met gepofte quinoazaden krijgen ze die lekker bite.


  BOON BALLEN MIX
  De boon ballen mix is 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we de wereldse smaken falafel en chili mixen, is iedere hap weer een verrassing.


  BOON MINI BURGERS
  Onze mini falafel burgers zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat ze mini zijn, zijn ze lekker als snack, maar ook op de bbq, gourmet of bij de warme maaltijd.